Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born Bath - elektrisk dusj med justerbart dusjhode - kan brukes med vann - til dukke 43 cm

-48%

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Kampanjepris 297,- Vår lavpris: 573,-
48%
Du sparer: 276,-
På lager
SKU
04218-143
   

BABY Born og hennes søster er veldig glad i alt som har med vann og skum å gjøre, men noen ganger kan et bad ta for lang tid og da er det greit å kunne ta en rask dusj. BABY Born Bath dusjen er tilpasset BABY Born-dukker slik at de selv kan stå inne i dusjen, festet med en klips mens du vasker dukken. Ved å snu anden Berta vil vannet strømme ut gjennom dusjhodet. Anden Berta viser temperaturen på vannet, og anda er også mønsteret på flisene og glassveggen. Dusjhodet kan justeres slik at de andre søstrene og brødrene kan bruke den. Den blå sprutebeskyttelsen passer på at det ikke blir oversvømmelse.

Inneholder:

  • BABY Born elektrisk dusj til dukke

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA (ikke inkludert) 
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell830604
EAN4001167830604
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.