Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Bath - Elektrisk dusj med justerbart dusjhodet - kan brukes med vann - til dukke 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Vår lavpris: 594,-
På lager
SKU
04218-143
   

BABY Born og hennes søster er veldig glad i alt som har med vann og skum å gjøre. Men noen ganger kan et bad ta for lang tid og da er det greit å kunne ta en rask dusj. Dusjen er tilpasset Baby born dukker, hvor de selv kan stå inne i dusjen, festet med en klips mens du vasker dukken. Ved å snu anden Berta vil vannet strømme ut gjennom dusjhodet Varm eller kald dusj? Anden Berta viser temperaturen på vannet. Anden Berta finnes også flisene og glassveggen. Dusjhodet kan justeres slik at de andre søstrene og brødrene kan bruke den. Den blå sprutebeskyttelsen passer på at det ikke blir oversvømmelse.

Inneholder:

  • BABY Born elektrisk dusj til dukke

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 AA batterier (ikke inkludert) 
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell830604
EAN4001167830604
MerkeBABY Born
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.