Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born Sleepy for babies - myk dukke for babyer - med innvendig rangle - 30 cm

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 227,-
På lager
SKU
03227-40
   

BABY Born Sleepy for babies er den perfekte første dukken til barnet ditt. Denne søte dukken på ca. 30 cm har supermyk kropp, og har en innvendig rangle som lager spennende lyder for de nysgjerrige små. Den rosa drakten er brodert med hundevennen Bello som surfer av gårde. Stoffet på kantene, samt luen og sålene har et dekorativt blomstrete trykk. Dersom dukken har blitt litt skitten, kan den enkelt vaskes på 30 grader.

Inneholder:

  • BABY Born Sleepy dukke

Detaljer:

  • Mål: ca 30 cm
  • Kan vaskes på 30 grader
  • Alder: fra 0 år
Produktdetaljer
Modell833674
EAN4001167833674
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.