Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Baby Einstein Click & Create magnetiske aktivitetsklosser - med tall og dyr

Baby Einstein - en verden av læring, musikk og morsomme venner for nysgjerrige små barn!

Baby Einstein kommer fra troen på at fremtiden tilhører dem som er nysgjerrige, og gjennom lekene fra Baby Einstein kan foreldrene hjelpe og bidra i utviklingen av barnets nysgjerrighet og oppdagelsestrang. Lekene fra Baby Einstein springer ut fra en TV-serie der små barn ble introdusert for musikk, historier, tall og språk tilpasset deres nivå. Lekene har gjennomtenkte funksjoner som fremmer barnets utvikling. Utforsk Baby Einsteins verden av læring, musikk og morsomme venner!

Vår lavpris: 494,-
På lager
SKU
04234-5
   

Med Click & Create Magnetiske aktivitetsklosser kan babyer stable, bygge, sortere og lære om dyr, farger og tall samtidig. Dette startsettet består av 20 STEM-inspirerte, multisensoriske store byggeklosser og tilbehør som motiverer babyer og småbarn til å leke kreativt. Magnetene lærer barnet om sammenhengen mellom årsak og virkning. Klossene er lette å ta tak i og trener også barnas finmotorikk. Blokkene kan kombineres med andre Connectables-sett fra Baby Einstein for å utvide byggemulighetene.

Inneholder:

  • Baby Einstein Click & Create Magnetiske Aktivitetsklosser

Detaljer:

  • Antall deler: 20
  • Alder: fra 6 måneder

MERK: Det anbefales å rengjøre produktet med en fuktig klut og litt såpevann for så å lufttørke før bruk. Produktet tåler ikke å ligge i vann. 

Produktdetaljer
ModellBE-13067
EAN074451130678
MerkeBaby Einstein
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.