Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Einstein Stack & Teethe multi-tekstur stableleke med biteringer

Baby Einstein - en verden av læring, musikk og morsomme venner for nysgjerrige små barn!

Baby Einstein kommer fra troen på at fremtiden tilhører dem som er nysgjerrige, og gjennom lekene fra Baby Einstein kan foreldrene hjelpe og bidra i utviklingen av barnets nysgjerrighet og oppdagelsestrang. Lekene fra Baby Einstein springer ut fra en TV-serie der små barn ble introdusert for musikk, historier, tall og språk tilpasset deres nivå. Lekene har gjennomtenkte funksjoner som fremmer barnets utvikling. Utforsk Baby Einsteins verden av læring, musikk og morsomme venner!

Vår lavpris: 132,-
På lager
SKU
07222-20
   

Utforsk nye teksturer, beroligge ømme gommer og stimuler motorikken med Shack & Teethe multi-teksturs bitering-leken fra Baby Einstein. Hver av de 5 fargerike ringene gir babyen en trygg leke som barnet kan bite på og utforske nærmere. Biteringene kan videre brukes til å stable, til glede og underholdning for baby. 

Inneholder:

  • Baby Einstein stableleke og biteringer

Detaljer:

  • Mål: ca. 15 x 15 x 10 cm
  • Materiale: plast
  • Alder: fra 0 mnd.
  • Rengjøres med fuktig klut
Produktdetaljer
ModellBE-12356
EAN74451123564
MerkeBaby Einstein
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.