Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie Big City Big Dreams - Malibu dukke med gitar og mikrofon - lyd og lys

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 264,-
Utsolgt
SKU
08218-27

Bli med på et utrolig øyeblikk på scenen når Barbie Malibu-dukken fra Big City Big Dreams spiller på gitaren sin og nynner med!

Når du løfter mikrofonen opp til dukkens munn vil den begynne å spille musikk, kjolen hennes vil lyse og hun nynner med på en av to originale sanger fra Barbiefilmen. Når mikrofonen tas ned igjen vil musikken fortsette å spille men Barbie dukken slutter å nynne til du tar opp mikrofonen igjen. Mens musikken spiller og kjolen lyser kan Barbie dukken rocke ut med gitaren, hodetelefonene og mikrofonen med stativ. Spill den ultimate konserten med dukken og rock løs.

Dukken har langt blondt hår og har på seg en skinnende kjole, halskjede og rosa sko. Dette Barbielekesettet er morsomt for alle fremtidige stjerner og fans av Barbie Big City Big Dreams.

Inneholder:

  • 1 Barbie Malibu dukke
  • Gitar
  • Hodetelefoner
  • Mikrofon med stativ
  • Smykke

Detaljer:

  • Mål dukke: ca. 30 cm (H)
  • Batteribehov: 3 x LR44 (inkludert)
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukken synger ikke, men nynner til melodien.

Produktdetaljer
ModellGYJ23
EAN887961972849
MerkeBarbie
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.