Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie Cutie Reveal Dreamland fantasy Unicorn - kostymedukke med rosa og turkis enhjørningkostyme og kjæledyr - 10 overraskelser

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Medlemspris 242,90 30%
Vår lavpris: 347,-
Utsolgt
SKU
01233-15

Barbie Cutie Reveal Dreamland Fantasy Unicorn er en dukke med den søteste oppakningsopplevelsen. Når du åpner pakken finner du en myk, rosa og turkis Barbie med enhjørning kostyme og fire overraskelsesposer. Lekesettet inneholder 10 overraskelser, inkludert et lite kjæledyr! Ta av det søte enhjørning-kostymet for å finne din nye dukke med langt hår og vakre detaljer. I posene kan du finne overraskelser som skinnende klesplagg, fantastisk tilbehør og en mini kjæledyr-enhjørning.

Kostymetoppen kan vrenges og brukes som en varm og supermyk fleecejakke, og kostymehodet fungerer også som en superkomfortabel dyreseng til ditt nye kjæledyr. Overraskelsene fortsetter ved å dyppe den medfølgende svampebørsten i kaldt vann og stryke den både på dukken og kjæledyret. Se Barbie endre farge på øyne og lepper, og kjæledyret som åpner og lukker øynene i kontakt med vannet. Bruk kaldt vann for å aktivere, og varmere vann for å bytte tilbake. Dukken har flere bevegelige ledd, og byr på en autentisk og kreativ lekeopplevelse.

Inneholder:

  • Barbie Cutie Reveal Dreamland Fantasy Unicorn kostymedukke
  • 10 overraskelser

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellHJL58
EAN194735089512
MerkeBarbie
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.