Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Cutie Reveal Teddy - Cozy Cute Tees dukke med rosa bamsekostyme og kjæledyr - 10 overraskelser

-44%

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Kampanjepris 194,- Vår lavpris: 347,-
44%
Du sparer: 153,-
På lager
SKU
06236-122
   

Barbie Cutie Reveal Cozy Cute Tees dukkene gir barna den søteste utpakkingsopplevelsen med 10 overraskelser. De kan oppdage en kosete, rosa teddybjørn med påsydd t-skjorte med ordet "Love". Det myke kostyme kan fjernes for å avsløre en poserbar Barbie-dukke med langt, fargerikt hår. Gjør opplevelsen enda koseligere med flere overraskelser som et hårbånd, satengskjørt og matchende mini-kjæledyr.

Ved å tilsette iskaldt vann vil barna kunne skape enda mer søthet med fargeforandrende endringer i dukkens hår og på det lille dyret - varmt vann endrer fargene tilbake slik at color-change moroa kan repeteres. Barn vil elske alle de søte overraskelsene med Barbie Cutie Reveal!

Inneholder:

  • Barbie Cutie Reveal dukke i kostyme (5 deler)
  • Kjæledyr
  • Svamp-børste
  • Skjørt
  • Et par sko

Detaljer:

  • Mål dukke: ca. 29 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellHKR04
EAN0194735106974
MerkeBarbie
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.