Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie Karrieredukke Baker - med petite bakerdukke og bakeri med over 20 tilbehør

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 494,-
Utsolgt
SKU
06227-58

Driv ditt eget lille bakeri med denne Barbie Bakery karrieredukken! Lekesettet inneholder en petite bakerdukke med knallrosa hår, samt en bakeristasjon med tre lekeområder til å bake, dekorere og stille ut. Det følger med over 20 tilbehør til leken, inkludert to typer deig som du kan bruke til å lage kaker med. Sett kaken i ovnen, dra i spaken og se kaken heve! Pynt kaken med tilbehør som følger med, og still ut kakene for å selge dem til ivrige kunder. Det innholdsrike og kreative lekesettet byr på timevis med lekemoro for barn fra 3-årsalderen og oppover.

Barbie karrieredukker inspirerer barn til å drømme stort og sikte høyt. Hver dukke kan oppnå sine mål med karriereinspirerte antrekk og tilbehør. Hvilken karriere drømmer du om?

Inneholder:

  • Bakeri
  • Bakerdukke
  • 2 deiger
  • Bakeutstyr
  • Dekorasjon
  • Cupcakeform og kakefat
  • Og mer

Detaljer:

  • Mål: fra 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellHGB73
EAN194735047604
MerkeBarbie
Barbie HGB73 karriere dukke med lekedeig til kakebaking Barbie HGB73 karriere dukke med lekedeig til kakebaking

Med lekedeig

Plasser litt av den rosa aller blå kakedeigen for å "steke" kaken.

Barbie HGB73 bakerdukke med fungerende kakehevingsstasjon Barbie HGB73 bakerdukke med fungerende kakehevingsstasjon

Se deigen heve

Bruk spaken på siden for å få kakedeigen til å "heve" til en ferdigstekt kake.

Barbie HGB73 dukke med kakepynting og dekorering Barbie HGB73 dukke med kakepynting og dekorering

Klar til pynting

Flytt den ferdigstekte kaken på kakefatet, og start pyntingen!

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.