Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie Karrieredukke Fast Cast Clinic - med doktordukke, klinikk og over 30 tilbehør

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 597,-
Utsolgt
SKU
08218-10

Lek doktor med dette Barbie Karrieredukke Fast Cast Clinic lekesettet! Barbie er på jobb på klinikken sin hvor hun jobber som doktor. Hver dag har hun mange pasienter (andre dukker selges separat) som er innom som trenger omsorg og pleie. Klinikken har en medisinsk stasjon, undersøkelsesbord, røntgenapparat og en gavebutikk. Med lekesettet følger det også med Play Dough deig som du kan lage gips med til pasientene.

Det følger også med en realistisk støpebeholder, hvor du kan velge mellom rosa, lilla eller hvit deig for å lage avstøpninger til pasientens armer eller bein, eller lage bandasje med bandasjemaskinen. Kanskje må dukken ta et røntgenbilde av armen? Sett røntgenbilde i maskinen, og se om et bein er ødelagt. Når gipsen er satt på kan den pyntes med hjerte, stjerne eller smilefjesdekorasjoner eller klistremerker fra klistremerkearket for å gjøre gipsen mer fargerik. Når pasienten er ferdig kan de få noen krykker og besøke den fargerike gavebutikken for å få en gave eller noe å spise og drikke på.

Doktordukken har på seg en søt rutete kjole og en hvit legefrakk over, og rundt halsen har hun et steoskop slik at hun alltids er klar til å ta i mot neste pasient.

Inneholder:

  • Barbie Fast Cast Clinic
  • 1 Barbie doktor dukke
  • Gavebutikk
  • Undersøkelsebord
  • Røntgenmaskin
  • Medisinsk stasjon
  • 3 Play Dough deiger
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål dukke: ca 29 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGTN61
EAN887961918717
MerkeBarbie
Barbie doktor lekesett med legedukke, pasientbenk og masse tilbehør Barbie doktor lekesett med legedukke, pasientbenk og masse tilbehør

Doktor Barbie

Legen med stetoskop er klar for å hjelpe pasientent.

Med røntgenmaskin og bilde Med røntgenmaskin og bilde

Røntgenmaskin

Sett røntgenbilde i maskinen for å se etter brudd.

Bruk rosa, lilla eller hvit lekeleire til å lage bandasje Bruk rosa, lilla eller hvit lekeleire til å lage bandasje

Bandasjelager

Bruk lilla, rosa eller hvit leire for å lage bandasje.

Med lekeleire i 3 farger til å forme gips til arm eller bein Med lekeleire i 3 farger til å forme gips til arm eller bein

Gipsformer

Lag gips til arm eller bein med form og leire.

Med dekorasjoner som hjerte, stjerne eller klistremerker til å pynte gipsen med Med dekorasjoner som hjerte, stjerne eller klistremerker til å pynte gipsen med

Dekorasjon

Pynt gipsen med hjerte, stjerne eller klistremerker.

Med gavebutikk for gave, drikke eller snacks Med gavebutikk for gave, drikke eller snacks

Fargerike gaver

Besøk gavebutikken i pausen for snacks, drikke eller en gave.

Barbie® Fast Cast Clinic™ Playset with Brunette Barbie® Doctor Doll Barbie® Fast Cast Clinic™ Playset with Brunette Barbie® Doctor Doll
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.