Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Made to Move - dukke med 22 fleksible ledd - rødhåret med rød og rosa yogabukser

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 243,-
Få igjen på lager
SKU
06217-3
   

Ta en avslappende og spenstig yogaøkt sammen med denne rødhårede Barbiedukken kledd i rød-rosa og gule yogaklær!

Barbie vet at for å være på sitt beste, må man gi seg selv den beste pleien, enten man er i bevegelse eller stillestående. Man kan spille ut mange ulike historier med disse velværedukkene, som samtidig kan inspirere barna til å være gode mot seg selv også! Barbie Made to Move dukkene har bevegelige ledd som gjør at de kan bevege seg på en mer naturlig måte og stilles i realistiske stillinger. Denne dukken har på seg et komfortabel og trendy yoga-antrekk bestående av en rød mesh-topp og en fargerik yogabukse i rød-rosa og gult som går til knærne. Et perfekt antrekk til både trening, meditasjon og avslapning. Det lange, røde håret holdes enkelt borte fra fjeset under økten ved hjelp av en smart hårbøyle.

Inneholder:

  • Barbiedukke
  • Tights
  • Meshtopp

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm
  • 22 bevegelige ledd
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGXF07
EAN887961954944
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.