Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Dantoy stort kjøkkensett 100 deler

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Dantoy har også Dantoy BIOplastic en serie av bioplastprodukter som gjør deres allerede store utvalg av miljøvennlige plastleker enda større. Dantoy har gjennom sin "I'm Green" bioplast-serie skapt nye økologiske leker i friske og behagelige farger som er skånsomme overfor natur og miljø.

Vår lavpris: 575,-
På lager
SKU
12866
   

Med Dantoy stort kjøkkensett kan lage middag, invitere til teselskap og bake - alt ved bruk av kun et sett. Kjøkkensettet består av hele 100 deler, og barna vil elske å ha sine helt egne redskaper når de skal diske opp med et lekkert måltid innendørs, i hagen eller i sandkassen. Størrelsen på dette settet gjør det også spesielt godt egnet for bruk i barnehager. 

  • Svanemerket
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin
  • Tåler mikrobølgeovn

Inneholder:

  • Dantoy kjøkkensett i 100 deler

Detaljer:

  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemerket, og det betyr at lekene er fri for ftalater, parfyme, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemerket stiller også høye krav til sikkerhet, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i solid plast fra sin fabrikk i Danmark. Alle produkter er godkjent for kontakt med matvarer, og tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Modell6945
EAN7040699994153
MerkeDantoy
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.