Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Batman Pop-Up Batmobile leketelt - 65 x 60 x 103 cm

Batman leker og utkledning

Batman tar opp kampen mot skurker og onde krefter i Gotham City. Til forskjell fra andre superhelter har ikke Batman superkrefter, men benytter seg av sitt intellekt, medhjelpere, kampsport-kunnskaper, science og teknologi. Nå kan du også ta del i Batmans verden med Batman-figurer, Batman lekesett, Batman-kostymer, Batman våpen, og tilbehør til Batman. Bli med Batman skjult i natten mulm og mørke, mens han bekjemper sine fiender i Gotham City.

Vår lavpris: 364,-
På lager
SKU
08217-22
   

Bli med Batman på en dag fylt med fartsfyte eventyr i det flotte Batmobil-teltet! Dette pop-up leketeltet for barn er genialt for alle små Batman-fans, og kan brukes på både innendørs og utendørs eventyr.

Dette kule teltet har en praktisk dør som kan rulles opp og et tak som man kan titte gjennom slik at man enkelt og realistisk kan leke at man kjører Batmobilen og redde dagen. Teltet er kjapt å sette opp da det popper opp av seg selv, i tillegg til at det er enkelt å slå flatt sammen og oppbevare uten at det tar stor plass. Slå opp teltet på et blunk for øyeblikkelig moro og festligheter. Popp det opp i hagen eller i et rom med god plass, og du er garantert Batman-moro!

Inneholder:

  • Batman pop-up telt

Detaljer:

  • Mål: 65 x 60 x 103 cm (HxBxL)
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell13180
EAN630996131800
MerkeBatman
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.