Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

Bayer Design blå dukkevogn med stellebag og bevegelige forhjul - til dukker 46 cm

Dukker og dukkevogner fra Bayer Design - høy kvalitet og naturtro design

Dukkene og dukkevognene fra Bayer Design lar barna leke, utforske og skape morsom og lærerik rollelek. Dukker med bedårende utseende og nydelige klær. Dukkene har en rekke ulike funksjoner som for eksempel at de kan le, gråte, drikke, og flere andre interaktive funksjoner som gjøre dem realistiske og naturtro. Dukkevogner med mange ulike funksjoner, bagvogner, sportssvogner og tilbehør som gjør trilleturen til en lek. Dukkene, dukkevognene og tilbehøret fra Bayer Design overbeviser med sin høye kvalitet og realistiske design. 

Vår lavpris: 594,-
Utsolgt
SKU
06218-46

Denne blå Bayer Design dukkevognen med rosa hjerter har bevegelige framhjul, og kommer med en matchende stellebag og integrert nett under for ekstra lagring.

Vognen passer til dukker opptil 46 cm og byr på timevis med omsorgslek. Dukkevognens framhjul er bevegelige, noe som gjør vognen enklere for barnet å manøvrere. De store hjulene gjør at vognen også egner seg for mer ujevnt terreng. Håndtaket er regulerbart, og kan vippes opp og ned for å enkelt tilpasses høyden på barnet.  Liggedelen kan tas ut, og kan i tillegg brukes begge veier. På den måten kan barnet være vendt mot deg, eller vendt utover. Vognens kalesje beskytter også dukken din mot sol og vind.

  • Dukkevogn som passer for dukke opptil 46 cm
  • Med integrert nett under vognen og stellebag
  • Liggedel kan brukes begge veier
  • Bevegelige framhjul

Stellebaggen kommer med lange reimer slik at barnet kan velge å bruke den som skulderbag når den ikke henger over vognens styre. Her kan du oppbevare snacks og tilbehør til både deg og dukken din.

Inneholder:

  • Bayer Design dukkevogn
  • Stellebag

Detaljer: 

  • Mål: 68 x 40 x 63 cm
  • Høyde håndtak: 58-71 cm
  • Alder: 3 år
Produktdetaljer
Modell12654AA
EAN4003336126549
MerkeBayer Design
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.