Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ben 10 XL Super-Size figur - Kevin Levin - 27 cm

Ben 10 - ultimate alien leker

Ben 10 er tilbake, og med sin Omnitrix klokke kan han forvandle seg til utallige romvesener, og bekjempe onde skurker sammen med vennenen sine. 10 år gamle Ben Tennyson finner en dag en merkelig klokke kalt Omnitrixen som kan forvandle han til 10 ulike romvesener. Han er på sommerferietur med bestefaren Max og kusinen Gwen. Ben bestemmer seg for å bruke kreftene sine til å forsvare det gode og bekjempe det onde. Men det betyr ikke at han holder seg unna rampestreker innimellom.

Vår lavpris: 155,-
På lager
SKU
04217-78
   

Kjemp sammen med din favoritt-alien nå i gigantstørrelse. Denne 27 cm høye Ben 10 XL Super size Kevin Levin actionfiguren er klar for nye actionfylte oppdrag. Kevin er kledd i sin svarte t-skjort med avrevne ermer, hengelåskjede jeans og svarte sko. På venstre håndledd han han en Antritrix enhet.

Figuren har bevegelige armer og bein slik at du kan få Kevin Levin til å posere i en kul, action-posisjon.

Inneholder:

  • Ben 10 XL super-size figur - Kevin Levin

Detaljer:

  • Mål: ca. 27 cm høy
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell914-76700
EAN57071520767009
MerkeBen 10
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.