Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bkids Giraffe's Fun Station - aktivitetsbord med 5 baller - lyd og lys

Bkids babyleker

Bkids babyleker kommer i lyse farger og engasjerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har svært lang erfaring med å produsere babyleker av svært høy kvalitet, med fokus på design og farger som engasjerer babyer og små barn. Blant babylekene fra Bkids finnes det et bredt utvalg av aktivitetsleker, stableleker, rangler, puttekasse, badeleker, musikkleker, biteringer, og mye annet. I sortimentet fra Bkids finner du babyleker som passer til babyer og småbarn i alderen 0 - 24 mnd.

Vår lavpris: 594,-
Medlemspris 450,-
På lager
SKU
79215
   

Bkids Giraffes Fun Station er et flott aktivitetsbord for de minste barna med lyd, lys og flere morsomme aktiviteter barnet kan gjøre.

Putt ballen i et av hullene, og se hvor den ender - det kan være forskjellig sted hver gang! Denne giraffleken byr på overraskelser gang på gang. Kanskje ballen treffer flodhesten eller krokodillen som ligger på lur? Når du legger ballen i hullet i midten lager leken lyder, og lysene blinker. Aktivitetsleken har flotte farger, og står stødig på tre brede bein. 

Inneholder: 

  • Bkids aktivitetsbord
  • 5 baller 

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA (inkludert)
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell004640
EAN021105046403
MerkeBkids
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.