Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bluey Friends kosebamse - Bluey 18 cm

Bluey - morsomme leker fra den animerte barneTV-serien 

Kjenner du et barn som er fan av Bluey? Da har du kommet til rett sted! La barna gjenskape sine favoritt-øyeblikk ved hjelp av Bluey leker, figurer og kosedyr.

Bluey er en animert barneTV-serie som følger eventyrene til en elskelig seks år gammel Blue Heeler-valp, full av energi. Bluey bor sammen med pappa, mamma og sin fire år gamle lillesøster, Bingo. I hver episode bruker Bluey sin grenseløse Blue Heeler-energi og lager fantastiske, uforutsigbare og morsomme eventyr av hverdagslige situasjoner. 

Vår lavpris: 168,-
På lager
SKU
04236-4
   

Gi barnet en morsom og fantasifull lek rett hjem med denne Bluey Friends kosebamsen, i perfekt størrelse for masse kos både hjemme og med på tur. Bamsen måler rundt 18 cm i høyden og er supermyk å ta på. Barna kan gjenskape sine favorittøyeblikk fra tv-serien og finne på sine egne Bluey eventyr med den søte kosebamsen. 

Inneholder:

  • Bluey Friends kosebamse - Bluey

Detaljer:

  • Mål: ca. 18 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellMS13007
EAN630996130070
MerkeBluey
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.