Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Brannmann Sam IRC Jupiter med lys - fjernstyrt brannbil for de minste

Dickie Toys biler, utrykningskjøretøy og anleggsmaskiner

De enkle, morsomme modellene for de minste, de små kopiene av anleggsmaskiner og utrykningskjøretøy som oppmuntrer til rollelek for de litt større barna, og de mer kompliserte kjøretøyene med flere deler og funksjoner for de eldste. Enten man er på jakt etter en enkel bil, en mekanisk modell eller mer tekniske kjøretøy, Dickie Toys har lang erfaring med å inspirere barn til lek med biler og kjøretøy. Dickie Toys har et omfattende utvalg, med alle slags temaer å velge blant, som vokser med barnet gjennom deres ulike stadier av utvikling.

Vår lavpris: 274,-
På lager
SKU
04218-26
   

Ta kontrollen over Jupiter fra Brannmann Sam med denne fjernstyrte brannbilen.

Brannbilen Jupiter er den skjulte stjernen i serien om Brannmann Sam! Brannmann Sam IRC Jupiter er med på alle oppdrag med brannmannen Sam hvor de sammen slukker branner og redder både mennekser og dyr i den ellers harmoniske byen Pontypandy.

Denne brannbilen er en funksjonell og nøye designet lekeversjon av den ekte bilen, med infrarød fjernkontroll. Kontrollen er designet for de små hendene og enkel å betjene. Ved å trykke på en knapp kan du få brannbilen til å kjøre rett fram og rygge rundt. Bilen har lys på taket for å varsle andre om hvor han befinner seg. 

Funksjoner:

  • Kjører fremover og svinger bakover
  • Lys på taket

Innholder:

  • Brannmann Sam IRC Jupiter - fjernstyrt bil 
  • Fjernkontroll

Detaljer:

  • Lengde: 14 cm
  • Batteribehov: 2 AA + 2 AAA batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell203093011
EAN4006333075834
MerkeDickie Toys
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.