Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Brannmann Sam Mountain Rescue Redningssenter med lys og lyd - med 1 figur

-28%

Brannmann Sam leker - alle barns brannhelt

Gjennom den animerte serien Brannmann Sam blir du kjente med innbyggerne i den lille byen Pontypandy, og brannmann Sam og vennene hans. Bli med Brannmann Sam på oppdrag, slukk brannen og spill ut scener fra som du kjenner fra barneTV-serien. Blant lekene fra Brannmann Sam finner du kjøretøy, figurer, figursett, utkledning, helikopter, brannstasjon og mye mer. Brannmann Sam er alle barns brannhelt, og gjennom serien på barne-TV lærer barna om farene ved brann, situasjoner der brann kan oppstå, og hvordan innbyggerne og brannmennene i Pontypandy løser disse.

Kampanjepris 285,- Vår lavpris: 397,-
28%
Du sparer: 112,-
På lager
SKU
12226-7
   

Brannmann Sam og redningsmannskapet er klar for enhver krise som måtte oppstå i Pontypandy. Med Mountain Rescue lekesettet sørger Elvis for å overvåke fjellheimen i dette redningssenteret med lys og lyd samt tilbehør. Senteret kommer med flott landingsplass for helikopter (ikke inkludert) på taket og muligheter for parkering under tak for en terrengbil (ikke inkludert).

Inneholder:

  • Brannmann Sam redningssenter
  • Elvis-figur
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Mål: ca. 60 x 40 x 12 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell109251003038
EAN4006592007737
MerkeBrannmann Sam
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.