Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bright Starts Huggin' Lights Elefant - musikkleke med lys og forskjellige teksturer

Bright Starts har det lykkeligste oppdraget i verden - skape latter og glede for de minste barna!

Bright Starts har troen på at den største gleden foreldre og barn kan ha er tiden de tilbringer sammen gjennom lek, sang eller kosestund. Barna lar seg ikke påvirke av gårsdagen eller morgendagen, men de er til stede i øyeblikket, og med små overraskelser som kan oppstå møter man latter og uforglemmelige øyeblikk. Gjennom morsomme lyder, former, farger og funksjoner skaper Bright Start lekene som barna elsker, som utfordrer og som bidrar i barnets utvikling. 

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
04234-22
   

Denne fargerike elefanten for nyfødte fra Bright Starts har morsomme funksjoner og glade farger. Det bidrar til å fremme utviklingen av babyens motoriske ferdigheter, siden det motiverer barnet til å strekke seg etter leken, trekke den og dytte den. Når babyen klemmer magen til jungelvennen sin, spiller elefanten 13 forskjellige melodier og lyser opp. For en stor overraskelse for de minste!

Elefantbamsen med de myke materialene og det søte smilet vil følge deg og babyen din overalt og oppmuntre babyen din til å leke selvstendig og utforske leken. Elefanten er liten nok til å passe i enhver bleieveske, og med den medfølgende ringen kan du enkelt feste elefanten til bæreselen eller vognen. På denne måten er mye moro og læring alltid i nærheten.

Inneholder:

  • Bright Starts Huggin' Lights Elefant - musikkleketøy

Detaljer:

  • Mål: ca. 17,5 x 32,5 x 7 cm
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (inkludert)
  • Kan vaskes av med en klut
  • Alder: fra 0 måneder
Produktdetaljer
ModellBS-12951
EAN074451129511
MerkeBright Starts
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.