Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Bright Starts Huggin' Lights Lion - musikkleke med lys og forkjellige teksturer

Bright Starts har det lykkeligste oppdraget i verden - skape latter og glede for de minste barna!

Bright Starts har troen på at den største gleden foreldre og barn kan ha er tiden de tilbringer sammen gjennom lek, sang eller kosestund. Barna lar seg ikke påvirke av gårsdagen eller morgendagen, men de er til stede i øyeblikket, og med små overraskelser som kan oppstå møter man latter og uforglemmelige øyeblikk. Gjennom morsomme lyder, former, farger og funksjoner skaper Bright Start lekene som barna elsker, som utfordrer og som bidrar i barnets utvikling. 

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
04234-18
   

Denne fargerike lysende løven fra Bright Starts har morsomme funksjoner og glade farger som engasjerer og fanger nyfødtes oppmerksomhet. Den er med på å fremme babyens utvikling og motoriske ferdigheter samtidig som de motiveres til å strekke ut etter leken, trekke i det og dunke på den. Når babyen gir sin nye jungelvenn en klem spiller løven 13 forskjellige melodier og lyser opp. 

Løvebamsen er fremstilt i myke materialer, og det søte smilet vil følge deg og din baby overalt og oppmuntre til selvstendig lek og utforskning. Løven er liten nok til å passe i enhver stellepag, og med den tilhørende tingen kan du enkelt feste løven til vognen eller babysetet. På denne måten har babyen masse moro og lærerik underholdning i nærheten.

Inneholder:

  • Bright Starts Huggin' Lights Løve - musikkleke

Detaljer:

  • Mål: ca. 17,5 x 32,5 x 7 cm
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (inkludert)
  • Kan tørkes av med en fuktig klut
  • Alder: fra 0 mdr.
Produktdetaljer
ModellBS-12952
EAN074451129528
MerkeBright Starts
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.