Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bright Starts Oball Rattle & Roll Buggie - blå lekebil med fargerike perler i hjulene

Bright Starts har det lykkeligste oppdraget i verden - skape latter og glede for de minste barna!

Bright Starts har troen på at den største gleden foreldre og barn kan ha er tiden de tilbringer sammen gjennom lek, sang eller kosestund. Barna lar seg ikke påvirke av gårsdagen eller morgendagen, men de er til stede i øyeblikket, og med små overraskelser som kan oppstå møter man latter og uforglemmelige øyeblikk. Gjennom morsomme lyder, former, farger og funksjoner skaper Bright Start lekene som barna elsker, som utfordrer og som bidrar i barnets utvikling. 

Vår lavpris: 114,-
På lager
SKU
04234-7
   

Med Oball Rattle & Roll-bilen fra Bright Starts vil stuen forvandles til ditt barns egen motorvei full av moro. Den går ikke på bensin, men drives av barnets egen fantasi mens den suser avgårde. Dens unike design med myke, fleksible hull fremmer utviklingen av finmotorikk og gjør det enkelt for babyen å dytte og sykle. Når bilen skyves over gulvet, kan barnet nyte lyden av de perlefylte dekkene.

Inneholder:

  • Bright Starts Oball Rattle & Roll leketøysbil

Detaljer:

  • Mål: ca. 8,5 x 11 x 11 cm
  • Farge: blå
  • Alder: fra 3 måneder
Produktdetaljer
ModellBS-81559
EAN074451815599
MerkeBright Starts
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.