Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bright Starts Safari Beats tromme - musikkleke med lys og lyd

Bright Starts har det lykkeligste oppdraget i verden - skape latter og glede for de minste barna!

Bright Starts har troen på at den største gleden foreldre og barn kan ha er tiden de tilbringer sammen gjennom lek, sang eller kosestund. Barna lar seg ikke påvirke av gårsdagen eller morgendagen, men de er til stede i øyeblikket, og med små overraskelser som kan oppstå møter man latter og uforglemmelige øyeblikk. Gjennom morsomme lyder, former, farger og funksjoner skaper Bright Start lekene som barna elsker, som utfordrer og som bidrar i barnets utvikling. 

Vår lavpris: 217,-
På lager
SKU
07222-11
   

Bright Starts Safari Beats babytromme med fargerikt lys og musikk til latter og glede for babyen.

Hva er musikk i en mor og fars ører? Babyens søte latter! Med Safari Beats musikkeleke fra Bright Starts vil det være masse latter og fnis. Hvert trykk på en fargerik knapp vil få den lille til å hoppe i takt. Skift fra trommemodus til melodimodus og oppdag en helt ny safari-verden av lyder. Lekens håndtak er lett å gripe tak i, slik at den lille festløven kan danserundt og dele morsomme melodier over alt hvor de skulle gå. Uansett om det lages trommelyder eller søt musikk vil denne leken sørge for en konsert du ikke vil gå glipp av!

Inneholder:

  • Bright Starts musikkelek til baby

Detaljer: 

  • Mål: ca. 12 x 24 x 15 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 3 x AA (ikke inkludert)
  • Materiale: polypropylen
  • Alder: fra 6 mnd.
Produktdetaljer
ModellBS-52269
EAN074451522695
MerkeBright Starts
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.