Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BRIO World Smart Tech Sound Eventyrsett 36033 - togbane med lokomotiv og flyttbare Smart Tech tunneler - lyd

De klassiske lekene fra BRIO - togbaner, Builder byggesett og treleker

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Medlemspris 589,50 25%
Vår lavpris: 786,-
På lager
SKU
08227-4
   

Reis ut på nye eventyr med dette Smart Tech Sound-toget i BRIO 36033 Adventure-togsettet. Det batteridrevne lokomotivet lager lyder og reagerer ved de magiske tunnelene!

Denne fjellkledde togbanen kommer med et Smart Tech Sound-lokomotiv, togoverganger og magiske tunneler som du kan flytte rundt for å variere leken. Når toget nærmer seg overgangen kan det kontrollere om det er trygt å kjøre over ved å se om sikkerhetsbommene er oppe eller nede. Den reagerer deretter, og stanser dersom det er bilene sin tur til å kjøre mens den spiller av lyder. Når bommene senkes fortsetter toget å kjøre. 

Flytt de magiske tunnelene rundt på togbanen for å spille ut ulike scenarier. Lokomotivet må kobles til den tilhørende appen via Bluetooth for å kunne bruke alle funksjonene. Styr lyder og farger på lysene på toget i appen, og spill inn egne korte lyder for toget å spille av. Kjempegøy!

Togbanen er basert på virkelige togbaner og hjelper barna med å forstå og lære om omgivelsene på en morsom måte, samtidig som de utvikler finmotorikken. Settet passer til barn fra 3-årsalderen og oppover. Dette flotte BRIO World-togsettet fungerer både alene eller som et tillegg til eksisterende togsettleker. Laget etter BRIO-standeren ved hjelp av høykvalitets plast og FSC-sertifisert europeisk bøketre.

Inneholder:

  • Smart Tech lokomotiv
  • 9 skinnedeler
  • 3 Smart Tech tunneler

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AAA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år

Merk: Krever Bluetooth tilkobling. Er ikke kompatibel med eldre Smart Tech utstyr.

Produktdetaljer
Modell36033
EAN7312350360332
MerkeBRIO
36033 Smart tech sound togsett fra brio 36033 Smart tech sound togsett fra brio

Styr med knappene

Bruk knappene på toppen av lokomotivet for å kjøre fremover og bakover, slå på lys og lyder.

36033 togsett med app til morsomme funksjoner fra brio world 36033 togsett med app til morsomme funksjoner fra brio world

Spill inn lyder

Spill inn dine egne korte lydklipp for å spille av ved hjelp av appen som hører til settet.

36033 brio world lekesett med lokomotiv du kan styre med app 36033 brio world lekesett med lokomotiv du kan styre med app

Styr med appen

Styr retningen toget kjører ved hjelp av appen. Toget kobles til via Bluetooth. 

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.