Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

BS Boksspill - metallbokser og kasteposer - Rød

Kreativ, lærerik og aktiv lek, inne og ute med Buitenspeel

Lek er så viktig, og leker som holder barna i aktivitet, tar dem med ut og som underholder, er ekstra viktig i en tid som preges av tekniske gadgets og stillesittende lek. Lekene fra Buitenspeel er alt annet enn vanlige, her finner du unike, originale leker med det lille ekstra, og med fokus på kreativ, lærerik og aktiv lek. Eskene fra BS - Buitenspeel er tydelig merket med alder, materialbruk, sesong og om fokus for leken ligger på aktivitet, læring eller kreativitet.

Vår lavpris: 187,-
På lager
SKU
08206-60
   

Å kaste poser på bokser er og forblir en klassiker til sommersamlinger og hagefester. Samle så mange poeng du klarer ved å kaste de tre posene på stabelen med bokser. Klarer du velte alle i det engasjerende spillet fra Buitenspeel?

Et raskt spill som fort kan dras fram i flere sammenhenger, kanskje dere skal avgjøre en diskusjon eller vedta et valg, eller aktivitet for å få tida til å gå.

Inneholder:

  • 10 bokser
  • 3 kasteposer

Detaljer:

  • Høyde boks: 10 cm
  • Diameter boks: 6 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGA093
EAN8717775440932
MerkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.