Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

BS Dansebånd i regnbuefarger - 3 meter

Kreativ, lærerik og aktiv lek, inne og ute med Buitenspeel

Lek er så viktig, og leker som holder barna i aktivitet, tar dem med ut og som underholder, er ekstra viktig i en tid som preges av tekniske gadgets og stillesittende lek. Lekene fra Buitenspeel er alt annet enn vanlige, her finner du unike, originale leker med det lille ekstra, og med fokus på kreativ, lærerik og aktiv lek. Eskene fra BS - Buitenspeel er tydelig merket med alder, materialbruk, sesong og om fokus for leken ligger på aktivitet, læring eller kreativitet.

Vår lavpris: 87,-
På lager
SKU
02216-82
   

Ta tak i trepinnen og sving det fargerike båndet rundt og rundt i luften. Gled deg over de nydeligste figurer som dannes i regnbuens farger. Dansebåndet fra Buitenspeel passer for både gutter og jenter som syns det er moro å danse og sprette rundt. Kanskje dette er motivasjonen barnet trenger for å komme seg opp og i bevegelse? Dansebåndet gjør det ekstra morsomt å være i bevegelse, og er fin trening for koordinering.

Innhold:

  • 1 BS Dansebånd

Detaljer:

  • Mål:
    • Bånd: 3 m x 4 cm (LxB)
    • Pinne: 32 (L)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGA354
EAN8717775443544
MerkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.