Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BS Mikado Melon - med fargerike pinner og terning

Kreativ, lærerik og aktiv lek, inne og ute med Buitenspeel

Lek er så viktig, og leker som holder barna i aktivitet, tar dem med ut og som underholder, er ekstra viktig i en tid som preges av tekniske gadgets og stillesittende lek. Lekene fra Buitenspeel er alt annet enn vanlige, her finner du unike, originale leker med det lille ekstra, og med fokus på kreativ, lærerik og aktiv lek. Eskene fra BS - Buitenspeel er tydelig merket med alder, materialbruk, sesong og om fokus for leken ligger på aktivitet, læring eller kreativitet.

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
08206-81
   

En morsom variant av det klassiske Mikado-spillet. Kast terningen og fjern deretter en pinne i den fargen som terningen viser. Forsiktig, så ikke alt raser sammen, da taper du. Dette spillet er perfekt for å utvikle konsentrasjon, tålmodighet samtidig som det er soisalt og kan by på mang en god latter.

Innhold:

  • 1 x melonskive
  • Pinner

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-4
  • Materiale: Tre
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellGA351
EAN8717775443513
MerkeBuitenspeel
Alder6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.