Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Carrera FIRST doble kontaktbørster til bilbane-biler - 8 stk

Carrera RC-leker - radiostyrte biler, bilbaner og kjøretøy

Bilbaner, biler og alt som kan knyttes til RC biler, fjernstyrte bilbaner, helikoptre, quadcopters - opplev spenning med ekte bilkjøring i ditt eget hjem. Carrera gir barna spennende lek, som krever ferdigheter som håndterer fart og raske avgjørelser. Bilene fra Carrera er underlagt de samme fysiske lovene som racerbiler og sportsbiler av full størrelse. Det er ingen øvre aldersgrense for lek med Carrera bilbaner og biler, Carrera har samlet mennesker på tvers av generasjoner i flere tiår.

Generasjoner med foreldre og barn elsker fortsatt konkurranse med høyt press og spennende kjøring. Utallige produktinnovasjoner og nyutvikling sikrer at hvert Carrera-løp blir en minneverdig anledning. 

Vår lavpris: 84,-
På lager
SKU
02226-85
   

Etter utallige runder på Carrera bilbanene vil enhver slepekontakt slites ut, som vil føre til at bilene kjører saktere. Da er det greit å ha nye doble slepekontakter i reserve! Denne pakken inneholder 8 stk doble kontaktbørster tilpasset Carrera First bilbane-biler. En god sjåfør vil alltid sørge for å ha bilen i god stand!

Inneholder:

  • 8 Carrera First doble kontaktbørster

Detaljer:

  • Passer til Carrera FIRST biler
Produktdetaljer
Modell20065508
EAN4007486655089
MerkeCarrera
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.