Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Carrera First Extention Set One fits All - utvidelse til Carrera First bilbane

Carrera RC-leker - biler, bilbaner og kjøretøy

Bilbaner, biler og alt som kan knyttes til RC biler, fjernstyrte bilbaner, helikoptre, quadcopters - opplev spenning med ekte bilkjøring i ditt eget hjem. Carrera gir deg spennende lek, som krever ferdigheter som håndterer fart og raske avgjørelser. Bilene fra Carrera er underlagt de samme fysiske lovene som racerbiler og sportsbiler av full størrelse. Det er ingen øvre aldersgrense for lek med Carrera bilbaner og biler, Carrera har samlet mennesker på tvers av generasjoner i flere tiår.

Generasjoner med foreldre og barn elsker fortsatt konkurranse med høyt press og spennende kjøring. Utallige produktinnovasjoner og nyutvikling sikrer at hvert Carrera-løp blir en minneverdig anledning. 

Vår lavpris: 127,-
På lager
SKU
06216-169
   

Utvid din Carrera First bilbane med denne pakken fra Carrera First. Øk kjørelengden og få mer lek og moro ut av bilbanen din. Med en rett banedel, en smal banedel og tilbehør gir dette settet din bane det lille ekstra.

Kjør gjennom banestativet med flipper for ekstra moro og videre gjennom en smal baneseksjon som øker sjansen for krasj. Passer alle Carrera 1. First bilbaner (selges separat).

Inneholder:

  • 1 rett banedel
  • 1 smal banedel
  • 1 banestativ med flipp
  • 4 banestøtter

Detaljer:

  • Målestokk: 1:50 skala
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell20067001
EAN4007486670013
MerkeCarrera
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.