Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Carrera FIRST PAW Patrol On the Track - bilbane med to biler - 2,4 meter

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 397,-
På lager
SKU
07195-83
   

Kjør om kapp med Marshall og Chase på denne 2,4 meter lange Carrera FIRST Paw PAtrol bilbanen med 2 biler, 2 kontrollere og 2 spinnere.

Denne bilbanen er for de litt yngre bilkjørerne. Banen er litt enklere utformet og bilene styres med enkle kontroller. Lekesettet kommer med en Paw Patrol Marshall -bil og en Paw Patrol Chase-bil. Begge inspirert av den morsomme barneTV-serien Paw Patrol. Bilbanen måler 2,4 meter og den byr på utfordrende svinger og spinnere som lager ekstra spenning under kjøringen.

De to bilene kan kjøre om kapp og det er like spennende hver gang hvem som stikker av med seieren. Her er det ikke rom for feiltakelser. Den som kjører raskest vinner, enkelt og greit. Lykke til!

Inneholder:

  • Carrera FIRST PAW Patrol bilbane
  • 2 Paw Patrol biler
  • 2 kontroller
  • 2 spinnere
  • Dekorasjoner/klistremerker

Detaljer:

  • Mål bilbane: 2,4 meter (L)
  • Målestokk biler: 1:50
  • Batteribehov: 4 x C/LR14 batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell20063033
EAN4007486630338
MerkePaw Patrol
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.