Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

CAT Little Machines Anleggsmaskin 5-pk 7 cm

CAT toys - anleggskjøretøyene som tåler aktiv lek på barnets byggeplass

CAT eller Caterpillar, er kjent over hele verden for sin kvalitet og holdbarhet, og akkurat det samme gjelder for CAT toys anleggskjøretøyene. Egenskapene fra de ordentlige kjøretøyene gjenskapes i lekene, med morsomme funksjoner og moderne, autentisk design. CAT Toys dumperne, gravemaskinene, og andre anleggskjøretøy gir altoppslukende realistisk lek, der barna virkelig kan teste ut kjøretøyenes egenskaper, studere deres bevegelser og se hvordan det gjennomtenkte designet gjør at bilene og maskinene tåler lek og varer i årevis. 

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
06233-29
   

Dette settet fra CAT Toys Little Machine inneholder fem miniatyr anleggskjøretøy De små gravemaskinene, bulldoseren, hjullasteren og dumperen er morsomme å leke med både inne og ute - men de passer også perfekt som kakedekorasjoner når den lille maskinentusiasten har bursdag! Maskinene har bevegelige deler og detaljer som ligner originalene.

  • Morsomme å leke med både inne og ute
  • Populære å bruke som kakedekorasjoner

Inneholder:

  • CAT Anleggsmaskiner 5-pk

Detaljer:

  • Mål: ca. 7 cm (L)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell261-82150
EAN021664821503
MerkeCAT Toys
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.