Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Clementoni SpiderMan evighetstavle - magnetisk tegnetavle med penn og stempler

Clementoni eksperimentsett, babyleker, kulebaner og sminke

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett, kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
08233-44
   

Med denne evighetstavlen fra Clementoni kan barn tegne alt fra superskurker og superhelter, til biler, tall og bokstaver. Den magnetiske tegnetavlen har Spider-Man design, og har en spak som enkelt visker ut strekene når tavlen er full, slik at barna kan starte på nye tegninger igjen og igjen. Det følger med tre stempler til å lage former og ulike mønstre. 

Magnetiske tavler gjør det morsomt og lett å være kreativ gjennom tegning og skriving, en flott visuell aktivitet som utvikler finmotorikk og fantasi. 

Inneholder:

  • Magnetisk tegnetavle
  • Magnetisk penn
  • 3 stempler

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell15109FO
EAN8005125151097
MerkeClementoni
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.