Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Dantoy Lekeservise - pikniksett i plast

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Dantoy har også Dantoy BIOplastic en serie av bioplastprodukter som gjør deres allerede store utvalg av miljøvennlige plastleker enda større. Dantoy har gjennom sin "I'm Green" bioplast-serie skapt nye økologiske leker i friske og behagelige farger som er skånsomme overfor natur og miljø.

Vår lavpris: 176,-
På lager
SKU
3822
   

Pikniksett i plast fra Dantoy er et elegant lite pikniksett som passer like godt innendørs som ute i hagen eller i sandkassen. Inviter bamsene dine eller familie og venner på en piknik, der du serverer de lekreste retter. Lekene fra Dantoy kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Inneholder:

  • Dantoy pikniksett i plast

Detaljer:

  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er svanemerket, og det betyr at lekene er fri for ftalater, parfyme, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemerket stiller også høye krav til sikkerhet, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i solid plast fra sin fabrikk i Danmark. Alle produkter er godkjent for kontakt med matvarer, og tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Modell4248
EAN5701217042481
MerkeDantoy
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.