Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Dickie Toys Happy Fendti traktor med tømmerhenger - lys og lyd

Dickie Toys biler, utrykningskjøretøy og anleggsmaskiner

De enkle, morsomme modellene for de minste, de små kopiene av anleggsmaskiner og utrykningskjøretøy som oppmuntrer til rollelek for de litt større barna, og de mer kompliserte kjøretøyene med flere deler og funksjoner for de eldste. Enten man er på jakt etter en enkel bil, en mekanisk modell eller mer tekniske kjøretøy, Dickie Toys har lang erfaring med å inspirere barn til lek med biler og kjøretøy. Dickie Toys har et omfattende utvalg, med alle slags temaer å velge blant, som vokser med barnet gjennom deres ulike stadier av utvikling.

Vår lavpris: 579,-
På lager
SKU
04218-31
   

Ut på arbeid i skogen med Happy Fendti traktor. Ingen tømmer er for tung for traktoren. Den Fendti-inspirerte leketøystraktoren har rullende hjul, og på fronten er det en mekanisk klo som kan åpnes og lukkes ved hjelp av det store håndtaket. Tilhengeren har en manuell klo på svingarmen som kan brukes til å plassere og flytte de tilhørende tømmerstokkene. Traktoren kommer også med lyd og lys effekter.

Inneholder:

  • Dickie Toys Happy Fendti traktor med tømmerhenger
  • Tømmerstokker

Detaljer:

  • Lengde: 65 cm
  • Batteribehov: 2 AA batterier (inkludert)
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Modell204119001
EAN4006333074684
MerkeDickie Toys
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.