Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dickie Toys IRC Happy Felix brannbil

Dickie Toys biler, utrykningskjøretøy og anleggsmaskiner

De enkle, morsomme modellene for de minste, de små kopiene av anleggsmaskiner og utrykningskjøretøy som oppmuntrer til rollelek for de litt større barna, og de mer kompliserte kjøretøyene med flere deler og funksjoner for de eldste. Enten man er på jakt etter en enkel bil, en mekanisk modell eller mer tekniske kjøretøy, Dickie Toys har lang erfaring med å inspirere barn til lek med biler og kjøretøy. Dickie Toys har et omfattende utvalg, med alle slags temaer å velge blant, som vokser med barnet gjennom deres ulike stadier av utvikling.

Vår lavpris: 337,-
På lager
SKU
04218-30
   

Gjør deg klar til neste utrykning! Dickie Toys IRC Happy Felix brannbil er en super måte til å introdusere den minste i huset for en verden med infrarødestyrte biler. Bilen styres av en fjernkontroll, som er lett for de små hendene å holde på grunn av de store knappene. Brannbilen har et blinkende lys på toppen for å holde den lille underholdt. Happy Felix brannbilen kan suse over glatte flater i opptil 2 km/t, og er designet slik at bilen beveger seg jevnt rundt svinger. Her kan de minste få trent sine koordineringsevner.

Inneholder:

  • Dickie Toys IRC Happy Felix brannbil
  • Fjernkontroll

Detaljer:

  • Lengde: 27 cm
  • Batteribehov: 5 AA - batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Modell204116001
EAN4006333074646
MerkeDickie Toys
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.