Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Disney Cars Rollin' Raceway bilbane - utskytningsbane med Lynet McQueen Mini Racer bil

Disney Cars

I en verden fullstappet av biler, kjøretøy, kappkjøring, billøp og bilaction finner vi Lynet McQueen og vennene hans. Med utgangspunkt i det store Piston Cup-billøpet har filmene og karakterene underholdt barn (og voksne) i mer enn 10 år. Gjenskap scener og øyeblikk fra Disney Cars filmene med biler, lekesett, kjøretøy, figursett og mye mer, med Lightning McQueen, Cruz Ramirez, Smokey, Sterling, Mater, Jackson Storm, Rusty og Dusty, Luigi, Sally Carrera, Doc Hudson, Sheriff og alle de andre som du kjenner fra filmene og seriene Disney biler.

Medlemspris 340,20 30%
Vår lavpris: 486,-
Få igjen på lager
SKU
05205-51
   

Disney Cars Rollin' Raceway bilbanen er en morsom utskytningsbane til dine Mini Racer biler! Sett bilene i superhastighetskasteren og fyr av. Still inn utskytningsrampen i vinkelen du ønsker og prøv å slå ned racinghindringene på din vei. Hvis du treffer hindrene mange nok ganger, kommer det til slutt ned en rampe og du kan nå prøve å skyte ut bilene slik at de klarer å kjøre opp rampen til Piston-pokalen!

Denne utskytningsbanen til biler minner kanskje om det gode gamle pinball spillet. Det er veldig likt, men her skyter du ut biler i stedet for baller. Klarer du å få Lynet McQueen (inkludert, andre biler kjøpes separat) gjennom hele banen? 

Inneholder:

  • Disney Cars Rollin' Raceway bilbane
  • Lynet Mcqueen Mini Racer bil

Detaljer:

  • Mål: 62 cm (L)
  • Alder: fra 4 år

Merk: Det følger kun med 1 bil i lekesettet.

Produktdetaljer
ModellFPR05
EAN887961614985
MerkeDisney Cars
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.