Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen Dagbok med lås og magisk penn

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 135,-
Utsolgt
SKU
05226-72

Skriv ned dine tanker og hemmeligheter i denne flotte Disney Frozen 2 dagboken, med motiv av Elsa og Anna. Dagboken har linjerte ark og kommer med lås og nøkler, slik at du kan holde dine hemmeligheter skjult fra nysgjerrige øyne. For enda mer hemmelighold kan du bruke den magiske pennen som følger med, med usynlig blekk. For å kunne se det må du bruke pennens lys. Kult?

Dette hemmelig dagbok-settet kommer med klistremerker inkludert slik at du kan dekorere dagboken din med kjente og kjære karakterer fra Disney Frost 2.

Inneholder:

  • Disney Frozen dagbok med lås
  • Magisk penn
  • Klistremerkeark

Detaljer:

  • Mål: 23,5 x 22 x 5 cm
  • Batteribehov: inkludert
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellWD21647
EAN8435507847247
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.