Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Disney Frozen Light Up Fashion dukke - Anna med lysende kjole - 30 cm

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 297,-
Få igjen på lager
SKU
06195-99
   

Inspirert av Disney Frozen 2, har denne Light Up Fashion Anna-dukken et sort og lilla antrekk med et avtakbart skjørt, belte og kappe. Kjolen til Anna har lys og avslører et virvlende bladmønster på den fine kjolen hennes. Løft armene hennes for å se skjørtet lyse opp på magisk vis med fine høstblader. I Disney Frozen 2 testes Anna sin urokkelige optimisme og utholdenhet. Hun må lære å være sterk selv når det føles umulig å gjøre det rette. Med denne dukken kan du leke ut kjente scener og øyeblikk fra den kjente Frostfilmen, eller du kan lage dine helt egne og morsomme historier!

Tilhengere av Disney Frozen vil elske denne Anna-dukken. Inspirert av den siste filmen Disney Frozen 2 blir denne dukken garantert en favoritt i dukkesamlingen, især blant Frost-fans.

Inneholder:

  • Anna Light Up dukke med lysende antrekk

Detaljer:

  • Mål: 30 cm
  • Alder: fra 3 år
  • Batteribehov: 3 x A76 (testbatteri inkludert)
Produktdetaljer
ModellE7001
EAN5010993617210
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.