Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Disney Princess Rapunzel's Long Locks - dukke med langt hår til styling - 30 cm

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 346,-
På lager
SKU
16505
   

Disney Princess Rapunzel's Long Locks dukken er ca. 30 cm høy og har et langt hår til styling. Det følger med en hårbørste slik at du kan gre de lange blonde lokkene, og det følger også med litt tilbehør du kan bruke til stylingen. Fest hårstripen i dukkehåret og se hvordan det glinser i lyset, eller fest blomsterpynten som matcher antrekket. Rapunzel er kledd i en nydelig rosa-lilla kjole, og antrekket er avtagbart slik at du kan skifte på dukken. 

Inneholder:

  • Disney Princess Rapunzel's Long Locks dukke
  • Kjole, sko og tiara
  • Børste
  • Hårtilbehør

Detaljer:

  • Mål dukke: ca. 30 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellB5294
EAN5010994942144
MerkeDisney Princess
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.