Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen Pop-Up leketelt - lilla slott med 3 tårn - 115 cm

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 374,-
På lager
SKU
05206-204
   

Dette pop-up leketeltet har trykk fra Disney Frozen 2 og er formet som et slott med tre tårn.

Teltet er enkelt å bruke, da det kan settes opp i løpet av sekunder, uten hjelp av stenger. Fyll dagene med lek og moro mens du lever deg inn i egne eventyr med Elsa, Anna og resten av karakterene fra spillefilmen Disney Frozen 2. Teltet er ideelt for opplevelser både ute og inne, og har vindebru som markerer inngangen og kikkehull.

  • Passer til utendørs og innendørs bruk
  • Brettes flatt for enkel lagring
  • Krever ingen teltstenger

Inneholder:

  • Disney Frozen II leketelt

Detaljer:

  • Mål: 115 x 80 x 80cm (HxBxD)
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell167FZO01E
EAN5013138671276
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.