Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Disney Frozen puslematte med 9 brikker - lekematte i skumgummi

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 175,-
På lager
SKU
20838
   

Sett sammen et stilig bilde inspirert fra Disney Frozen med denne puslematte med 9 brikker. Denne smarte matten i skumgummi fungerer både som et puslespill med store og myke brikker, samt det ferdige resultatet kan brukes som en komfortabel lekematte. Som en morsom utfordring kan brikkene også settes sammen til en kube. Med denne puslematten kan barnet underholdes i timevis.

Inneholder:

  • Disney Frozen puslematte

Detaljer:

  • Antall brikker: 9
  • Mål: 88 x 88 cm (ferdig bygd)
  • Materiale: skumgummi
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
ModellTP240001
EAN3496272400018
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.