Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen Ride-On trillekoffert med roterende hjul

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 537,-
Utsolgt
SKU
03226-95

Med Disney Frozen trillekoffert er du klar for neste eventyr når du drar av gårde på reise. De små kan enkelt kjøre, bære eller bli dratt rundt med denne barnetrillekofferten med hjul fra Undercover. La barna sette seg på kofferten når de er slitne og de voksne kan dra den etter seg i håndtaket. Den slitsomme reisen kan bli lettere med Frost ride-on trillekofferten.

Trillekofferten har to store lommer hvor den ene kan lukkes med glidelås og den andre med krysstropper. Kofferten har 4 store hjul hvor de to fremste hjulene kan rotere 360 grader, noe som gjør kofferten svært fleksibel, og garantert moro for barna. Det følger med en trekkreim som lar deg dra kofferten mens barnet hviler seg. Trekkreimen kan også brukes som skulderstropp, er den ikke nødvendig lenger, kan den enkelt hektes av og legges i kofferten.

  • Disney Frost trillekoffert som barnet kan sitte på
  • Med 4 hjul hvorav to kan rotere 360 grader
  • 2 håndtak og avtagbar skulderstropp
  • Kan brukes som håndbagasje
  • Maksvekt på barn: 50 kg 

Det morsomme designet og den fantastiske funksjonen til trillekofferten, gjør flyplassen morsommere. Kofferten er lett og veier bare 1,8 kg, og det beste av alt; den går som håndbagasje. La barnet hvile seg på kofferten gjennom flyplassen. Nå kan endelig barnet pakke sin egen koffert hvor de har plass til leker og annet viktig når man skal ut å reise.

Inneholder:

  • Disney Frozen ride on trillekoffert
  • Avtagbar skulderstropp

Detaljer:

  • Mål: 44,1 x 22 x 28 cm (LxBxH)
  • Maksvekt barn: 50 kg
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellFRUW7650
EAN4043946299097
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.