Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Disney Frozen Summer Picnic lekesett i koffert - Anna dukke og Olaf figur på piknik

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 238,-
Få igjen på lager
SKU
16364-1-1
   

Med dette settet fra Disney Frozen kan du, Anna og Olaf gå på piknik sammen! Disney Frozen Summer Picnic lekesetter i koffert kommer med en Anna dukke og en  Olaf figur, samt piknikutstyr som en piknikkurv, parasoll og noen forfriskninger og mat. Alt er pakket i en praktisk koffert som gjør at du kan ta med deg figurene hvor en du skal uten å være redd for å miste dem.

Inneholder:

  • Anna 
  • Olaf
  • Pikniktilbehør

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellC0459
EAN5010993343294
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.