Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess jubileums-aktivitetsbok med klistremerker

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 92,-
På lager
SKU
03227-7
   

Bli med prinsesser som Jasmin, Bell og Rapunzel for å løse morsomme oppgaver med denne Disney Princess jubileums-aktivitetsboken. Spill spennende spill med lanterner sammen med Rapunzel, eller bli med andre prinsesser fra Disney-universet for å løse andre problem og aktiviteter. Aktivitetsboken kommer med mange morsomme oppgaver å løse, og det medfølger også klistremerker til å løse oppgavene.

Inneholder:

  • Disney Princess aktivitetsbok

Detaljer: 

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell224294
EAN7031652242947
MerkeDisney Princess
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.