Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess paraply - gjennomsiktig med Ariel og Askepott - 46 cm

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 94,-
På lager
SKU
03216-162
   

Med denne paraplyen med motiv fra Disney Princess kan du gå ute selv i øsende regn, samtidig som hodet holder seg tørt. Hør regnet hamre på paraplyen, og se det renne ned rundt deg. Paraplyen er gjennomsiktig, med motiv av Disney-prinsessene Ariel og Askepott, og har teksten "Dream Big Princess". 

Inneholder: 

  • Disney Princess paraply

Detaljer:

  • Mål: ca. 46 cm
  • Materiale: polyester, metall
  • Motiv: Disney Prinsesser
Produktdetaljer
ModellWD21491
EAN8435507843232
MerkeDisney Princess
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.