Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Educa Puslespill 100 brikker - Underwater Selfie - sjødyr

Educa spill og puslespill gir deg underholdning og læring gjennom flotte motiver og deler av høy kvalitet.

Puslespill kan være både underholdene og lærerikt, og puslespillene fra Educa er intet unntak. Educas historie strekker seg tilbake til 1894, og de er fortsatt et av verdens ledende merker og setter standarden innen pedagogiske spill og puslespill. Educa-merket er en garanti for kvalitet, og alle deler gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller, og det benyttes fornybare, miljøvennlige råvarer av topp kvalitet. Educa har et enormt utvalg av spill og puslespill som passer til alle aldre!

Medlemspris 89,60 30%
Vår lavpris: 128,-
På lager
SKU
02225-08
   

Educa puslespill med undervannsmotiv av sjødyr. Puslespillet har 100 brikker og måler 40 x 28 cm ferdig puslet.

Puslespill er populært og en altoppslukende hobby. Med Educa kan du pusle store eller små puslespill. Vanskelighetsgraden varierer fra noen få til mange tusen puslebrikker. Å pusle er derfor en aktivitet som passer små som store.

Å pusle er underholdende og lærerikt, og kan gjøres alene eller sammen med familie og venner. For de aller minste kan pusling være en fin måte å trene finmotorikk og øye- hånd koordinasjon.

Inneholder:

  • Educa Puslespill 100 brikker - Underwater Selfie – sjødyr

Detaljer:

  • Motiv: Underwater Selfie
  • Mål ferdig puslet: 40 x 28 cm (HxL)
  • Brikker: 100
  • Vanskelighetsgrad: middels
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell18062
EAN8412668180628
MerkeEduca
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.