Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Fisher Price doktorveske - 7 deler

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 243,-
Utsolgt
SKU
24262

Er det en lege i huset? Med dette doktorsettet fra Fisher Price kan barn dukke rett inn i rollen som doktor og sjekke pasienter. Når det er på tide å ta seg av de som er litt syke, enten det er kosedyr, venner eller kanskje mamma og pappa, er det bare å ta frem doktorvesken og starte undersøkelsen. Kanskje det bare trengs et plaster eller to?

Barnet kan lytte til pasientens hjerte med steoskopet, eller sjekke temperaturen med termometeret. Trykk på knappen for å gå fra "syk" til "frisk". Ta en titt inn i øret eller pump blodtrykksmåleren for å se måleren spinne. Ta frem plasteret for å dekke til sår, og kanskje pasienten trenger et lite stikk med lekesprøyten?

Å gå til legen kan være skummelt og forvirrende for barn, og med dette doktorsettet kan barn spille ut ulike scener og lære at å gå til legen ikke er farlig men er gøy og vikitg.  Med dette lekesettet kan barnet lære om samarbeid når det oppdager moroa med å bytte på å være lege og pasient. Hele settet kommer i en flott doktorveske, slik at man får alt utstyret med seg når man skal besøke pasientene. 

Inneholder: 

  • Stetoskop
  • Otoskop
  • Plaster
  • Sprøyte
  • Temperaturmåler
  • Blodtrykkspumpe
  • Doktorveske

Detaljer:

  • Antall deler: 7
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellDVH14
EAN887961369373
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.