Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

FurReal Poopalots Lil Wags - grå katt som går på do

-32%

FurReal interaktive kosedyr og bamser med bevegelser, lyder og lys

FurReal interaktive kosedyr fra Hasbro er alltid populære. La barna oppdage en fantastisk verden av interaktive kosedyr og bamser med lyder og bevegelser, som nesten oppleves som å ha et ekte kjæledyr. Kosedyrene fra FurReal Friends har funksjoner, detaljer, lyder og bevegelser akkurat som det ekte dyret. Barna elsker rollelek, og spesielt rollelek med dyr. La dem oppdage FurReals magiske verden, og kanskje de finner sitt nye kjæledyr og bestevenn blant de utallige medlemmene av FurReals-kjæledyrfamilie. FurReal er en serie med interaktive dyr fra Hasbro, som har vært blant våre bestselgere i en årrekke, kvalitet og masse interaktiv lek til barna.

Kampanjepris 112,- Vår lavpris: 164,-
32%
Du sparer: 52,-
Få igjen på lager
SKU
05206-150
   

Hva er vel morsommere enn å gå tur med et kjæledyr? Å gå tur med et kjæledyr som gjør fra seg! Koble til båndet, gi det kosete kjæledyret en godbit eller to, og ta den med på tur. Klar for pottetid? Skyv halen ned for å hjelpe katten å bæsje, og bruk deretter den lille bæsjeoppsamleren for å rydde opp. Det er alltid viktig å samle opp bæsjen etter et kjæledyr. Vi ønsker ikke at noen skal tråkke i den!

Innhold:

  • FurReal Poopalots katt
  • Bånd med tilkoblingspunkter for opptil 3 kjæledyr
  • Bæsjeoppsamler
  • Godbiter
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE8952
EAN5010993655755
MerkeFurReal
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.