Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hama Midi Disney Princess Belle - perler og perlebrett - 1100 Midi perler

Hama strykeperler, perlebrett, esker med perler - fargerike rørperler!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og de er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi eller Hama Midi, og la barnet ditt perle, sette sammen mønstre og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

For mange er nok Hama, strykeperler og ordet perling det samme. Disse fargerike plastperlene som plasseres ut på perlebrettet, enten etter ferdige mønstre eller ved å skape egne kreasjoner og design, før det hele festes sammen med hjelp av et strykejern. Perlene fra Hama kommer i forskjellige størrelser, der Hama Midi er ment for de litt eldre barna fra ca 5 år og Hama Maxi passer til de minste fra ca 3 år. Med Hama kan barna oppdage en fargerik og kreativ verden, alene eller sammen med andre.

Vår lavpris: 75,-
På lager
SKU
01217-90
   

Med dette perlesettet Fra Hama Midi har du alt du trenger for å perle vakre Belle og andre motiver kjent fra Skjønnheten og Udyret. Settet inneholder ca. 1100 Hama Midi perler og motivark man kan følge, men man kan også selvfølgelig perle som man selv ønsker.

Inneholder:

  • Ca. 1100 Hama Midi perler
  • 1 perlebrett - firkant
  • Motivark
  • Veiledning
  • Strykepapir

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperlene som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Produktdetaljer
Modell3-7989
EAN028178079895
MerkeHama
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.