Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hama Midi stor oppbevaringsboks - 12 000 Midi perler og 3 medium perlebrett

Hama strykeperler, perlebrett, esker med perler - fargerike rørperler!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og de er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi eller Hama Midi, og la barnet ditt perle, sette sammen mønstre og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

For mange er nok Hama, strykeperler og ordet perling det samme. Disse fargerike plastperlene som plasseres ut på perlebrettet, enten etter ferdige mønstre eller ved å skape egne kreasjoner og design, før det hele festes sammen med hjelp av et strykejern. Perlene fra Hama kommer i forskjellige størrelser, der Hama Midi er ment for de litt eldre barna fra ca 5 år og Hama Maxi passer til de minste fra ca 3 år. Med Hama kan barna oppdage en fargerik og kreativ verden, alene eller sammen med andre.

Vår lavpris: 392,-
På lager
SKU
03217-144
   

Med denne store oppbevaringsboksen med ca. 12 000 Hama Midi perler og 3 medium store perlebrett, har du alt du trenger for å starte perlingen din. Den smarte oppbevaringsesken har tre etasjer med flere rom slik at du enklere holder styr på de ulike fargene på perlene. Perle en sommerfugl, blomst eller et annet morsomt motiv med de medfølgende formene. Design egne motiv, eller følg et motiv på motivarket. Perlemulighetene er uendelige!

Inneholder:

  • Stor oppbevaringsboks med 3 etasjer
  • Ca. 12 000 Hama Midi perler
  • 3 perlebrett - medium runding og sekskant, liten firkant
  • Motivark
  • Veiledning
  • Strykepapir

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperlene som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Produktdetaljer
Modell3-6752
EAN028178067526
MerkeHama
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.