Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hama Midi stor oppbevaringsboks med 16 små bokser - 16 000 Midi perler

Hama strykeperler, perlebrett, esker med perler - fargerike rørperler!

Lek med Hama perler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger og form, lærer dem å gripe små gjenstander og mye mer. Hama perlesett er pedagogisk leketøy som passer like godt hjemme rundt kjøkkenbordet som i barnehagen, på skolen og på SFO/aktivitets-skole. Hama perler kommer i alle regnbuens farger, med et stort utvalg tilbehør, og de er tilpasset barnets utvikling og alder. Velg mellom Hama Maxi eller Hama Midi, og la barnet ditt perle, sette sammen mønstre og fargekombinasjoner - her er det kun fantasien som sette begrensninger! Hama strykeperler er elsket av alle barn.

For mange er nok Hama, strykeperler og ordet perling det samme. Disse fargerike plastperlene som plasseres ut på perlebrettet, enten etter ferdige mønstre eller ved å skape egne kreasjoner og design, før det hele festes sammen med hjelp av et strykejern. Perlene fra Hama kommer i forskjellige størrelser, der Hama Midi er ment for de litt eldre barna fra ca 5 år og Hama Maxi passer til de minste fra ca 3 år. Med Hama kan barna oppdage en fargerik og kreativ verden, alene eller sammen med andre.

Vår lavpris: 562,-
På lager
SKU
03217-145
   

Denne gigantiske oppbevaringsboksen har 16 små bokser med totalt ca. 16 000 Hama Midi perler. Her har du massevis av perler i perfekt orden til perlingen din! Den smarte oppbevaringsboksen er laget som et 4-etasjes hyllesystem med 4 egne små oppbevaringsbokser i hver etasje. Enklere å sortere perlene etter farge blir det ikke, og perlene er til enhver tid enkle å nå. Perlemulighetene er uendelige, og med denne oppbevaringsesken blir perlingen som en drøm!

Inneholder:

  • Stor oppbevaringsboks
  • 16 små oppbevaringsbokser
  • Ca. 16 000 Midi perler

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år

Hama Midi er de populære strykeperlene som alle barn kjenner og som lar dem være kreative og skape sine egne mønstre og kreasjoner.

Produktdetaljer
Modell3-6761
EAN028178067618
MerkeHama
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.